Weblog familie Kleinbloesem

zendingswerkers in Peru

Peter: “Peru is een land waar 82 procent van de bevolking rooms-katholiek is en zo’n 13 procent ‘evangelico’. Veel evangelico’s behoren tot pinkstergemeenten, een klein deel van hen is lid van een ‘historische protestantse kerk’.
De protestants-evangelische kerken groeien hard in Peru. Daardoor is er grote behoefte aan opleiding, toerusting en nascholing voor voorgangers, kerkleiders en gemeenteleden. Zij kunnen hiervoor op het SEL terecht.
Sinds april 2012 wonen wij als gezin in Lima. Vier dagen per week werk ik op het SEL als docent Nieuwe Testament en dogmatiek. De studenten komen uit heel Peru. Wat zij ontvangen op het SEL, mogen zij op hun beurt dus doorgeven aan mensen in andere delen van Peru.
Eén dag per week ga ik naar Manchay om te evangeliseren en hulp te bieden. Manchay is een jonge sloppenwijk in de woestijn aan de rand van Lima. Inmiddels wonen er meer dan 70.000 mensen. Velen van hen leven in grote armoede.”

26 juni 2017 is de familie Kleinbloesem naar Nederland teruggekeerd.
 

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.