Care4Malawi

weblog Rieneke & Gert van de Pol

Een handvol koren

Jaarlijks geeft de GZB een dagboek uit, dat ons wil stimuleren en helpen om elke dag uit de Bijbel te lezen: Een handvol koren.
Gert schrijf elk jaar 14 overdenkingen - voor twee weken. De overdenkingen die hij schreef kunt u hieronder downloaden. We publiceren ze natuurlijk pas na het verstrijken van de datums waarvoor ze geschreven zijn... ;-)

  • Die voor 2019 schreef Gert voor de periode van 13 tot 26 januari, en gingen over de Bergrede (Mattheüs 5-7).
  • Die voor 2020 zijn geschreven voor de twee weken vanaf Pinksteren (31 mei tot 13 juni) en gaan over de vrucht van de Geest (Galaten 5:22).
  • In 2021 cirkelden de meditaties rond het thema 'God met ons'; ze zijn in het dagboekje opgenomen in de periode 15 tot 28 augustus.
  • Het thema voor de meditaties van 2022 is: 'Gezonde gemeente, gezonde groei'. Ze belichten verschillende facetten van één bijbelgedeelte (Handelingen 6: 1-7) en zijn geschreven voor de twee weken die beginnen met eerste Pinksterdag (5 tot 18 juni).


Meer informatie over Een handvol koren vindt u hier. Daar leest u ook hoe u een exemplaar gratis kunt krijgen: door zendingsmaatje te worden. Wij zeggen: doen!

Downloads

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.