Care4Malawi

weblog Rieneke & Gert van de Pol

Even voorstellen

Graag stellen we u onze thuisfrontcommissie voor. Die gaat de komende jaren een belangrijke verbindende schakel vormen tussen ons in Malawi en iedereen in Nederland die zich bij ons en onze missie betrokken voelt. Ze vragen aandacht voor ons werk, stimuleren anderen om voor ons te bidden en zetten zich ervoor in dat onze uitzending ook financieel mogelijk is en blijft.

Thuisfrontcommissie Care4Malawi

 
Anne Wietske Sonneveld-Bergsma
Over mijzelf. Getrouwd met Ernst. In het dagelijks leven maatschappelijk werkster. Actief in de Johanneskerk.
Daarom doe ik dit! “Ik heb Gert en Rieneke leren kennen in de Johanneskerk. In de Johanneskerk en in de samenwerking met Gert en Rieneke heb ik meer en meer geleerd om missionair te leven. Daarom vind ik het zo mooi dat Gert en Rieneke hun talenten gaan inzetten in Malawi, zodat ook daar mensen van hen kunnen leren het geloof te leven.”

Marijke Bremmer-Arends
Over mijzelf. Getrouwd met Gert-Jan. Twee volwassen zonen. Wijkverpleegkundige in  de Hoeksche Waard. Sinds 1999 lid van de Johanneskerk.
Daarom doe ik dit! “Ik zit in de TFC omdat ik betrokken ben bij het werk dat  Rieneke en Gert in Malawi gaan doen en ik daarin graag een deel van de schakel ben tussen hun werk en de Johanneskerk.”

Job Schimmel
Over mijzelf. Getrouwd met Pascalle. Samen twee dochters: Benthe (2012) en Annabelle (2013). Beroep: actuaris. Sinds 2006 lid van de Johanneskerk.
Daarom doe ik dit! “Ik heb bewondering voor mensen die het roer omgooien om hun passie / roeping te volgen, zeker als dat ze naar het fascinerende continent Afrika brengt. Daarom draag ik graag een steentje bij aan het thuisfront van Rieneke en Gert.”

Rienke Labeur-van de Pol
Over mijzelf. Getrouwd met Marien, een dochter (Mathilde, 2012) en twee zonen (Bas, 2014; Hugo, 2017). Ook woonachtig in Rotterdam, maar aan de andere kant van de stad.
Daarom doe ik dit! “Ik ben de oudste dochter van Gert en Rieneke. Vanuit deze persoonlijke betrokkenheid vind ik het bijzonder om mijn ouders te kunnen volgen en hen vanuit het thuisfront op verschillende manieren te ondersteunen.”

Cees de Mooij
Over mijzelf. Getrouwd met Lenneke, drie volwassen zonen en een aantal kleinkinderen. Woont in Rijnsburg - altijd al!
Daarom doe ik dit! “Ik doe dit graag omdat Rieneke en ds. Gert van de Pol gedreven worden door de liefde van Christus. En hen kennende weet dat elke euro goed zal worden besteed.”

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.