Duizend heuvels vol vreugde

Weblog Rik & Caroline Mager

Wij kunnen niet zonder uw hulp.


Hoe kunt u meedoen?

 • Gebed. Bid en dank voor ons werk in Rwanda. Dank dat we de mogelijkheid hebben gekregen om dit werk te doen. Bid voor de mensen, groot en klein, die we ontmoeten. Bid dat ze weten mogen dat ze niet alleen door ons, maar ook door God geliefd zijn.
   
 • Meeleven. Volg ons via onze nieuwsbrief (aanmelden kan via het formuliertje rechtsonder), de blogs die wij regelmatig op deze website plaatsen en via Facebook
   
 • Financiële ondersteuning. Jaarlijks is € 28.000,- nodig om het werk mogelijk te maken.
  Kunt en wilt u ons ondersteunen? Wij zoeken 200 mensen die € 10,- per maand willen bijdragen. Dan zijn we al flink geholpen. Kunt u minder missen of juist meer bijdragen? Dat laten we graag aan u over.
  Voor uw bijdrage kunt u de doneerknop rechtsboven gebruiken of een gift overmaken naar IBAN: NL91INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, onder vermelding van: Familie Mager in Rwanda.
  De GZB is ANBI geregistreerd, waardoor uw giften aftrekbaar zijn van de belastingdienst. 

  We willen u wijzen op de mogelijkheid van een meerjaren schenking. U zegt dan voor minimaal vijf jaar een bedrag toe, welke u volledig kunt aftrekken bij de belastingaangifte. Op die manier kunt u meer schenken zonder dat het u meer kost. Dit voordeel kan oplopen tot 52%! Een formulier hiervoor kunt u downloaden via de site van de GZB.

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.