Duizend heuvels vol vreugde

Weblog Rik & Caroline Mager

Thuisfrontcommissie

Er is geen uitzending mogelijk zonder Thuisfrontcommissie (TFC). De mensen in deze commissie verzetten veel werk. Ze zetten zich onder andere in voor communicatie en fondsenwerving. Ook vormen ze tijdens de uitzending een brug tussen Rwanda en Nederland.
De leden van de TFC komen uit de Protestantse Gemeente Zevenhoven en de Gereformeerde Kerk Woerdense Verlaat. Hieronder stellen zij zich voor.
 
Hanneke Heyboer
Ik ben Hanneke Heyboer, getrouwd met Marc en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Chris, Maarten, Merijn, Marc en Lise. We wonen op een agrarisch bedrijf met melkvee en daarbij hebben we een kleine kinderopvang (de Ark) op de boerderij. Kortom een druk maar mooi bestaan! Graag neem ik deel aan de TFC van Rik en Caroline. Zoals wij Gods plan proberen te volgen in Zevenhoven, zo gaan Rik en Caroline dat in Rwanda doen, en het is een voorrecht om daar een klein steentje aan bij te dragen. We hebben een vriendschappelijk band met elkaar en wat is dan mooier om op de hoogte te blijven van de bezigheden van Rik en Caroline en dat weer te mogen communiceren in onze eigen gemeente(s)! Ik hoop me de komende jaren met veel enthousiasme in te kunnen zetten voor al het mooie werk dat Rik en Caroline mogen gaan doen daar in het 'land van duizend heuvels'!
 


Sjaak Okker
Ik ben Sjaak Okker. Ik ben getrouwd met Els en samen hebben we 4 kinderen in de leeftijd van 18 tot 25 jaar. In het dagelijks leven ben ik docent op een VMBO. Ik geef les in o.a. techniek en levensbeschouwelijke vorming. Ik ken Rik en Caroline goed vanuit de kerkenraad van Woerdense Verlaat. Net als Rik en Caroline hou ik van reizen en ik ben twee keer met hen naar het buitenland geweest. Ik vind het geweldig dat ze hun kwaliteiten gaan inzetten voor de mensen in Rwanda. Dit is hen op het lijf gesneden. Binnen de TFC richt ik me naast algemene taken vooral op het gebedswerk .

Piet van Oudenallen
Mijn naam is Piet van Oudenallen. Voor mij redelijk onverwacht heeft Rik aan me gevraagd om zitting te nemen in de TFC. Mijn taak zou zijn het coördineren van fondswerving, met name in Woerdense Verlaat. Ik heb daar niet direct ja op gezegd. Maar ben me gaan oriënteren op wat dat nu precies zou inhouden. Daardoor heb ik ontdekt wat voor prachtig mooi werk Rik en Caroline in Rwanda mogen gaan verrichten  voor onze Heer en God. Dit heeft mij enthousiast gemaakt om ja te zeggen. Samen met alle betrokkenen hopen we er een mooi project van te maken, tot opbouw van de gemeenten en tot eer en verheerlijking van Gods naam. 
Karin Spelt
Mijn naam is Karin Spelt. Ik ben getrouwd met Hans en samen hebben we 6 kinderen. Al een aantal jaren ken ik Rik en Caroline en we hebben al in verschillende commissies samengewerkt.  Die samenwerking was altijd heel prettig en open. Zo hebben we elkaar leren kennen en ook de gezamenlijke passie voor evangelisatie en gebed ontdekt. Het is bijzonder om op deze manier betrokken te zijn bij hun werk in Rwanda en van dichtbij te volgen wat God samen met hen in Rwanda doet. 

Tjeerd IJtsma
Mijn Naam is Tjeerd IJtsma, getrouwd met Lida. Als ouderling heb ik 7 jaar geleden mee mogen beslissen in de aanstelling van Rik als predikant in onze gemeente. De afgelopen jaren heb Ik Rik en Caroline leren kennen als 2 mensen die zeer betrokken waren bij het wel en wee van onze gemeente. Rik heeft een groot aandeel gehad in het slagen van de fusie van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde kerk in Zevenhoven. Ik ben enthousiast geworden voor hun missie en wil hier graag mijn steentje aan bijdragen. In de TFC ben ik penningmeester en fondsenwerver voor Zevenhoven.

 

Uitgezonden door

Wij zijn uitgezonden door de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.