Weblog Wereldwijd Jeugdwerk

omdat geen kerk zonder jongeren kan

De kerk kan niet zonder jongeren! Het is ons verlangen dat op elke plek in de wereld het evangelie met jongeren wordt gedeeld. Samen met partners uit verschillende landen denken we na over de vraag: hoe kan de kerk een liefdevolle en inspirerende gemeenschap zijn voor nieuwe generaties?
 
Het team Wereldwijd Jeugdwerk bezoekt en adviseert partners van de GZB in verschillende delen van de wereld. Door expertise met elkaar te delen, ontstaat er nieuwe visie op jongeren en jeugdwerk. We werken samen met de HGJB, om ervaringen en lessen te vertalen naar jongeren en jeugdwerk in Nederland.
 
Op deze website zie je in welke landen we actief zijn en delen we verhalen.
 
Esther van Maanen, Diane Palm en Kees Zeelenberg
 
Waarom wereldwijd jeugdwerk? Lees meer 
 • ill180

  Verandering in denken 

  16 maart 2016

  In het dorp Lire (Zuid Sudan) heeft Moses Nyamara jeugdleiders en predikanten uit verschillende dorpen bij elkaar geroepen. Moses is verantwoordelijk voor het jeugdwerk in de kerkp...
 • ill180

  Gegroeid naar 186 jongeren! 

  9 maart 2016

  We zitten met Jean Paul in de tuin van het guesthouse van de kerk in Kigali. Jean Paul wil ons vertellen wat de investering in het jeugdwerk voor hem persoonlijk heeft betekent. Hi...

Uitgezonden door

Wij werken voor de GZB, een zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De roeping van de GZB is om wereldwijd mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij God leren kennen en groeien in geloof. Meer info vind je op de website van de GZB.

Blijf op de hoogte

Ik meld mij aan voor:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over de privacy policy van de GZB.