Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Wereldkids Libanon

Zendingsmaatje,
Wat is dat?

Stel je eens voor:
een leven zonder God.

Voor veel mensen is dat de realiteit. Er zijn op de wereld miljoenen mensen die nog nooit van het Evangelie gehoord hebben. Als Zendingsmaatje kun jij bijdragen aan het verspreiden van Gods Woord.

China en Thailand Mirjam Leeflang-4653-min
29 feb
Jongeren buitenland (5)
3 mei
Malawi Ellomwe bijbelstudieproject
26 apr
cover-website

Heb jij ook het verlangen om de liefde van God te delen? Samen kunnen we het Evangelie delen, in woorden en daden. Wij als zendingswerkers door te gaan, jij door financieel bij te dragen. En vooral door voor ons te bidden en met ons mee te leven.

Sinds 2019 bestaat Zendingsmaatje als een concrete en persoonlijke mogelijkheid om het zendingswerk te ondersteunen. Als Zendingsmaatje lever je een wezenlijke bijdrage aan de uitzending van zendingswerkers. Dit kun je doen door een persoonlijk Zendingsmaatje te worden van een zendingswerker, maar ook als Zendingsmaatje van het zendingswerk wereldwijd.

Word zendingsmaatje

“Als Christen maken we onderdeel uit van de wereldwijde kerk, hier hebben we elkaar voor nodig. Door als Zendingsmaatje financieel te ondersteunen, dragen we bij aan de opbouw van Gods Koninkrijk wereldwijd, zodat mensen wereldwijd God kunnen leren kennen.”

Jan en Willianne Boom

Zendingsmaatje?
Wat houdt dat in?

07Website_elementen_Zendingsmaatje6 1
1

Als Zendingsmaatje...

Ben je persoonlijk verbonden met een zendingswerker, waar diegene zich ook maar mag bevinden.

07Website_elementen_Zendingsmaatje4 1
2

Als Zendingsmaatje...

Blijf je op de hoogte van het werk van zendingswerkers, kun je voor hen bidden en heb je de mogelijkheid ze (digitaal) te ontmoeten.

07Website_elementen_Zendingsmaatje5 1
3

Als Zendingsmaatje...

Zorg je samen met anderen voor het delen van het Evangelie en help je met het financieren van de uitzending van zendingswerkers.