Luister mee

Nieuw | Beluister de GZB-podcast 'deel je leven'


GZB wil graag de verhalen delen van de zendingswerkers. Daarom hebben we een podcast gemaakt met verhalen over leven in een andere cultuur.

Luister mee!  
 

In deze podcastserie nemen de zendingswerkers u mee in hun leven in een andere cultuur. Reinald Molenaar spreekt met hen over hoe ze hun leven delen met de mensen om hen heen, over de invloed van multi-culturele verschillen op hun persoonlijke leven en over de veelkleurigheid van de wereldkerk. Kortom, u krijgt een inkijkje in hun het leven. 

Deel je leven
Bent u benieuwd naar de verhalen van de zendingswerkers in de verschillende werelddelen? We delen elke week een nieuwe podcast aflevering. Eind november is de eerste podcast 'deel je leven' te downloaden, in totaal zijn het vijf afleveringen. Klik op de na(a)m(en) van de zendingswerkers en download de nieuwe podcast:


De podcastserie is ook te vinden op Spotify, Apple Play en Google Play onder de naam 'Deel je leven' of 'GZB'. Veel luisterplezier!

Wilt u, na het beluisteren van hun podcast, deze zendingswerkers steunen, word dan hun Zendingsmaatje  en bid, leef en geef mee!