Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

20170517_122254

VITA
doe mee als vrouw

VITA, vernoemd naar de Albanese Vita. Haar naam betekent leven.

Met de VITA-vrouwenbeweging wil de GZB vrouwen inspireren om hun leven te delen en zending wereldwijd te ondersteunen. We willen de inspirerende en bemoedigende verhalen van vrouwen uit de wereldkerk met je delen. Om zo de boodschap van Hoop door te geven. Want God gaat door met Zijn werk.

vita5

Het verhaal van Vita

Vita, evangeliste in Albanië, bezoekt elke week de vrouwengevangenis in Tirana. Ze komt samen met de vrouwen om God te aanbidden, om een boodschap uit de Bijbel te delen en door voor en met hen te bidden. Elke maand ontvangen alle vrouwen ook een pakket met hygiëneproducten en telefoonkaarten, zodat ze met hun familie kunnen bellen. Vita bezoekt ook trouw de families van de gevangenen, door heel Albanië, en neemt dan ook altijd een voedselpakket mee.

vita2


Vita: "Een vrouw zei tegen ons: "Jullie zijn zo bijzonder voor mijn schoonmoeder en voor mij, nadat jullie voor ons hebben gebeden". De familie van deze vrouw is arm en krijgt een kleine toelage van de gemeente. Die toelage stopte ineens, tot grote schrik van de familie. Ons gebed was dat dit gezin niet alleen de redding van Jezus zou accepteren, maar dat ze ook de goedheid van God in hun leven konden zien. We baden dat Hij zou ingrijpen om de uitkering terug te krijgen. En Hij heeft het gedaan, op dezelfde dag dat we voor hen baden!”

vita4

Kom in actie voor VITA

Kom in actie voor VITA door een (online) zendingsavond te houden of mooie VITA-producten te verkopen in je eigen netwerk. Je kunt deze bestellen via onze webshop of je ideeën doorgeven via vita@gzb.nl. Wij helpen je graag op weg.

Word VITA-vriendin

We vinden het fijn als je met VITA mee wilt leven. Dat kan door VITA-vriendin te worden voor minimaal €25 per jaar. Hiermee draag je het zendingswerk onder vrouwen een warm hart toe.

Persoonlijke gegevens
Vriendin worden