Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Albanie DP DSC_0641_meisje_beker_hoedje

Doe mee als
kinderclub
of school

De Nieuwsgier in Indonesië

De Nieuwsgier voelt zich een beetje een vreemde vogel op school en gaat op zoek naar een plek waar hij als paradijselijke vogel geen vreemde eend in de bijt meer is. Zo komt hij in Indonesië terecht en ontdekt hij dat de GZB hier 100 jaar geleden al terecht is gekomen. Daarbij stuit hij op een wonderlijke geschiedenis…

Wil je nog meer ontdekken over Indonesië? Verhalen, opdrachten, puzzels en nog veel meer vind je hier.

logo GZB TV def
Quote

"We geloven dat kinderen volwaardig onderdeel zijn van de kerk. Hen betrekken bij zending is vanzelfsprekend!"

GZB dag 2019-247_kinderen_praten
tieners op jeugdactiviteit

GZB op je club

Pura Vida! Heb je ooit wel eens van deze term gehoord? In Costa Rica gebruiken ze het heel vaak. Ze bedoelen ermee; geniet! Maar kun je eigenlijk wel genieten als je in achterstandswijk La Tabla woont met een golfplatendakje boven je hoofd, wat lekt als een gieter wanneer er een regenbui is?
Bella Flor en andere zendingswerkers zorgen ervoor dat de kinderen in La Tabla elke dag terecht kunnen in de comedor. Je leest er alles over in ons programma Wereldkids.
Het programma en werkblad over Costa Rica staan vol met verhalen, opdrachten, puzzels en creatieve knutsels. Ook ontdek je wat jullie kunt doen voor de mensen in Costa Rica! Je kunt dit programma heel goed doen samen met andere kinderen, bijvoorbeeld op kinderclub.

Je spreekbeurt over de GZB!

Neem je klasgenoten en je juf of meester mee op reis! Ga naar landen waar mensen nog nooit gehoord hebben over God en Hem graag willen leren kennen. Ontdek samen hoe christenen over de hele wereld mensen die het moeilijk hebben helpen en hen iets van de liefde van God laten zien.
Het spreekbeurtpakket staat vol met informatie, filmpjes, verhalen en een quiz die je met je hele klas kunt doen.

Vraag het pakket aan!
GZB dag 2019-130-2

GZB op school

Vinden jullie het als school belangrijk dat kinderen over hun grenzen heen kijken en in beweging komen voor kinderen uit een ander land, die vaak onder heel andere omstandigheden leven? Wij helpen jullie graag! We vinden het belangrijk dat kinderen ervaren dat ze deel zijn van Gods wereldwijde kerk en daarin hun eigen bijdrage mogen hebben, samen met kinderen over de hele wereld. Je kunt de GZB op school dichtbij brengen door de materialen uit onze toolbox, maar we komen ook graag in contact om te zoeken naar een passende vorm voor jullie school!

Neem contact op!

Esther is verantwoordelijk voor al het kinder- en jongerenwerk bij de GZB en helpt u of jou graag verder!

vierkant maanenvesther P2100972
Esther van Maanen