Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Iedere dag actuele gebedspunten

Gebed

22 jan

zondag

Medische zorg in Libanon

De Karagheusian kliniek in Beiroet, waar Esther van der Knijff als arts werkt, biedt medische zorg aan mensen die in armoede leven. Bid voor de medewerkers van de kliniek, om liefde en toewijding in hun werk en kracht om vol te houden als het werk veel van hen vraagt.

23 jan

maandag

Esther van der Knijff, Libanon

Bid voor Esther van der Knijff, die in een arme wijk van Beiroet werkt op de kinderafdeling in de Karagheusian kliniek. Bid dat zij door haar aanwezigheid en werk iets mag uitstralen en delen van wie God is. Bid dat harten geopend worden voor het Evangelie.

24 jan

dinsdag

Theologisch onderwijs Libanon

De studenten van het Arab Baptist Theological Seminary, waar Kees van der Knijff docent is, doen hun studie veelal naast hun werk of taak als voorganger in een gemeente. Bid dat ze de kracht krijgen om hun studie vol te houden en zo tot zegen mogen zijn in hun gemeente en omgeving.

25 jan

woensdag

Je geloof delen

Bid om open deuren en vrijmoedigheid om met de mensen om je heen het Evangelie te delen. Er zijn ook in Nederland zoveel mensen die nauwelijks iets van het christelijk geloof weten of die om wat voor reden dan ook zijn afgehaakt. Zending is niet iets van ver weg, maar begint in je eigen straat, in je eigen dorp of stad.

26 jan

donderdag

Zendingswerkers Filipijnen

Het grootste deel van de bevolking van de Filipijnen is katholiek, maar vaak is dat slechts in naam. Bidt u mee voor dit land en de vele christenen die getuigen van hun geloof? Denk daarbij in het bijzonder ook aan de zendingswerkers: Iljo de Keijzer werkt al sinds 2005 op de Filipijnen en William en Monica Jansen bereiden zich samen met hun zoontje Misha voor op hun uitzending. Bid voor hun werk en persoonlijk leven.

27 jan

vrijdag

Nieuwe trainers Filipijnen

Iljo de Keijzer verzorgt op de Filipijnen theologische trainingen voor predikanten en andere kerkleiders. Belangrijk werk, want de kerk op de Filipijnen groeit. Er zijn echter meer aanvragen voor trainingen dan zij en haar team aankunnen. Van 8-16 februari is er in Manilla een training om nieuwe trainers op te leiden. Bid met Iljo dat ze met deze training de juiste mensen bereiken, zodat het werk kan doorgaan.

28 jan

zaterdag

Gezondheid Iljo de Keijzer

Het afgelopen jaar is voor Iljo de Keijzer, zendingswerker op de Filipijnen, zwaar geweest. Corona heeft blijvende schade in haar longen achtergelaten. Bid voor een goede afronding van haar werkzaamheden binnen het theologisch onderwijs voor ze in maart met verlof komt. Bid om een goede tijd in Nederland.

Download

De gebedspunten liever op papier? Download hier de laatste gebedspunten.

Week 3 en 4 - 15 t/m 28 januari 2023

Week 5 en 6 - 29 januari t/m 11 februari 2023

Aanmelden gebedsmail

Wilt u de gebedskalender liever per e-mail ontvangen? Meld u dan hier aan: