Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Iedere dag actuele gebedspunten

Gebed

gebed

Woensdag

Vandaag gaan onze gasten uit Libanon, Colombia en Bulgarije op bezoek bij twee organisaties die zich richten op zending in Nederland: IZB en Evangelie & Moslims. Bid voor een inspirerende uitwisseling over hoe je het Evangelie vertelt in verschillende contexten

Donderdag

De Pinkstercampagne is ook voor kinderen. Met hun kinderclub kunnen ze de GZB-Verhalentocht doen waarin ze met Sjoerd de Zendingsjournalist op speurtocht gaan. Bid dat ze zo meer ontdekken over wie God is en wat God doet op deze wereld.

gebed

Vrijdag

Tieners duiken deze week in het waargebeurde verhaal van David uit Zuid-Afrika. In een escaperoom moeten ze erachter komen wat er is gebeurd en wat de Heere God deed in zijn leven. Bid dat het tieners inspireert om ook zelf te delen hoe zij God zien in hun leven.

gebed

Zaterdag

Vandaag is het online GZB-event. Samen luisteren we naar de indrukwekkende verhalen van onze buitenlandse gasten over hoe God wereldwijd werkt. Bid dat tijdens het event veel mensen op veel plaatsen samen ervaren hoe mooi het is om het Evangelie met iedereen te delen en daar zelf aan mee te doen.

gebed

Zondag

In Malawi is er een groeiende invloed van de islam. Kerken willen gemeenten toerusten om hun moslimnaaste te bereiken met het Evangelie. Op woensdag 15 juni is er een conferentie voor iedereen die hier bij betrokken is. Bid je mee dat de werkers tijdens deze dag bemoedigd mogen worden in het werk dat zij doen?

Gebed

Maandag

De barbaarse oorlog die Rusland sinds februari tegen Oekraïne voert, brengt ook onheil over Afrikaanse landen als Malawi. De sterk gestegen voedselprijzen treft mensen die toch al onder de armoedegrens leven ongekend hard en kan hun dood worden. Bid om vrede, gerechtigheid en uitkomst voor alle getroffenen.

Dinsdag

In september keren ds. Gert en Rieneke van de Pol na ruim 5½ jaar Malawi terug naar Nederland. Gert wordt predikant van de Protestantse Gemeente Uitwijk-Waardhuizen. Bid dat zij hun werk de komende maanden goed kunnen afronden. Bid ook om een goede voortgang van het Bijbelstudieprogramma dat Gert coördineerde en de zorg voor mensen met een handicap waar Rieneke bij betrokken was.

Download

De gebedspunten liever op papier? Download hier de laatste gebedspunten.

Wk 20 en 21

Wk 18 en 19