Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Iedere dag actuele gebedspunten

Gebed

27 sep

dinsdag

Zendingswerk Centraal-Azië

Dank God dat het werk in Centraal-Azië doorgaat, ondanks alle uitdagingen waar gelovigen in deze regio mee te maken hebben. Bid dat God steeds nieuwe deuren zal openen en voorziet in mensen die zich willen inzetten voor Gods Koninkrijk. Bid ook specifiek voor de jongere generaties.

28 sep

woensdag

Kisun horen het Evangelie

Veel Kisun, een bevolkingsgroep in Centraal-Azië, komen via sociale media voor het eerst in aanraking met korte gedeeltes uit Gods Woord in hun eigen taal. Bid voor hen die de video’s bekijken – dat hun hart Gods woorden mag beantwoorden! Bid ook voor het team dat deze video’s maakt, om creativiteit en voldoende technische ondersteuning.

29 sep

donderdag

Bijbel in de Kisuntaal

Bid voor het team dat Gods Woord vertaalt in de Kisuntaal: om geestelijke groei, Gods leiding bij het werk en gezondheid! Bid voor de eindcontrole van het pas vertaalde boek Handelingen, die binnenkort plaatsvindt. Bid dat er een nieuwe kandidaat-vertaler gevonden mag worden zodat dit werk ook in de toekomst doorgaat.

30 sep

vrijdag

Corina en Nader

In Centraal-Azië zet Corina* zich in voor de vertaling van de Bijbel in de Kisuntaal. Onlangs is zij getrouwd met Nader uit Iran. Bid voor hen nu zij als getrouwd stel een leven opbouwen in Bergland*. Het is ook Naders verlangen te dienen onder de Kisun. Hij is begonnen met taalstudie. Bid om goede voortgang.

1 okt

zaterdag

Grondwet Chili

De Chileense bevolking heeft in de maand september de mogelijkheid gekregen om het eerst voorstel voor een nieuwe grondwet te beoordelen waarin tal van sociale rechten worden vastgelegd. Zij hebben met grote meerderheid het voorstel van de nieuwe grondwet afgewezen. Bid dat de regeringsleiders wijsheid mogen ontvangen om dit vorm te geven, en God dit proces ten goede zal leiden.

2 okt

zondag

Nieuwe voorgangers Chili

De Presbyteriaanse Kerk in Chili richt zich voornamelijk op kerkstichting en het vormen van nieuwe voorgangers. We zijn dankbaar voor de eerste generatie studenten op het nieuwe seminarie. Bid dat God het onderwijs zegent en ze goed voorbereid mogen worden op een bediening.

3 okt

maandag

Studie- en rustcentrum Chili

Felipe en Marloes Achterveld hebben zich ingezet voor de ontwikkeling van een studie- en rustcentrum. Omdat dit project niet verder tot ontwikkeling is gekomen, is het stopgezet. Bid dat er andere manieren gevonden zullen worden om tegemoet te komen aan de behoefte van mensen om gehoord te worden en om Bijbelse begeleiding te kunnen ontvangen.

Download

De gebedspunten liever op papier? Download hier de laatste gebedspunten.

Week 37 en 38

Week 39 en 40

Aanmelden gebedsmail

Wilt u de gebedskalender liever per e-mail ontvangen? Meld u dan hier aan: