Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Iedere dag actuele gebedspunten

Gebed

gebed

Vrijdag

Samen met gasten uit Libanon, Nepal, Colombia en Bulgarije leven we toe naar het pinksterfeest. Vandaag brengen we met hen een bezoek aan Amsterdam. Dank dat er ook in Amsterdam kerken en christenen zijn die anderen vertellen over de grote daden van God.

gebed

Zaterdag

Vanavond wordt er in Genemuiden en in Woerden een avond voor jongeren georganiseerd. Bid dat juist jongeren geraakt mogen worden door de kracht van het Evangelie en zelf aangespoord worden om in hun omgeving te vertellen wie God is.

gebed

Zondag

In verschillende kerkdiensten zijn op deze zondag onze gasten uit Colombia, Bulgarije en Libanon op bezoek. Bid dat hun aanwezigheid en getuigenis laat zien dat Gods Koninkrijk zich wereldwijd uitbreidt.

gebed

Maandag

Een ontmoeting met iemand uit de wereldwijde kerk maakt vaak indruk en zet ons in beweging. Tijdens de gemeente-avonden in deze week delen onze gasten uit Libanon, Bulgarije en Colombia hun verhaal. Bid dat dit het gesprek op gang brengt tussen gemeenteleden over wat God doet in Nederland.

gebed

Dinsdag

Een goed gesprek ontstaat vaak bij een kop thee. Daarom kunnen in deze Pinkstercampagne gemeenteleden een speciaal GZB-wereldtheepakket kopen om iemand uit te nodigen. Bid dat bij de thee mooie verhalen klinken over wat God doet in levens van mensen.

gebed

Woensdag

Vandaag gaan onze gasten uit Libanon, Colombia en Bulgarije op bezoek bij twee organisaties die zich richten op zending in Nederland: IZB en Evangelie & Moslims. Bid voor een inspirerende uitwisseling over hoe je het Evangelie vertelt in verschillende contexten

Donderdag

De Pinkstercampagne is ook voor kinderen. Met hun kinderclub kunnen ze de GZB-Verhalentocht doen waarin ze met Sjoerd de Zendingsjournalist op speurtocht gaan. Bid dat ze zo meer ontdekken over wie God is en wat God doet op deze wereld.

Download

De gebedspunten liever op papier? Download hier de laatste gebedspunten.

Wk 20 en 21

Wk 18 en 19