Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Pakistan-03295_man_schoenmaker_grond

Doe mee als ondernemer

Henri Nouwen over fondswerving

"Fondswerving is precies het tegenovergestelde van bedelen. We zeggen niet: help ons, want we hebben het zo moeilijk. We vragen mensen om mee te investeren in iets waar we samen in geloven."

Ondernemen met de GZB

We geloven dat iedereen in deze wereld het Evangelie nodig heeft. Samen met kerken wereldwijd willen we de liefde van God met woorden en daden doorgeven.  Dat kunnen en willen we niet alleen doen. Het is ons verlangen om (nog) méér mensen te verbinden aan deze mooie en belangrijke missie!  We geloven dat gelovige ondernemers met hun specifieke kennis en ervaring een eigen waardevolle bijdrage kunnen leveren aan deze missie.

We nodigen ondernemers om te ontdekken: hoe kun of wil jij bijdragen aan deze missie? Op welke manier kun je delen van wat je zelf van God ontvangen hebt? Bijdragen aan is meer dan 'zomaar' geld geven of in actie komen. Het is reageren op dat wat nodig is en waarmee je anderen echt helpt in hun ontwikkeling. Bijdragen aan deze gezamenlijke missie levert je ook wat op, je gaat leren van anderen, verrijkt worden door nieuwe inzichten, met andere ogen kijken naar je eigen leven en mogelijkheden.

Uw contactpersonen zijn

Mark van den Dool

mvddool@gzb.nl

Danny Schurink

dschurink@gzb.nl

Verhalen

Mark in Actie - sfeerfoto vuur voor zending 1
Nederland

Het vuur voor zending

hamburger
Nederland

Passie en ondernemerschap

Verrassende ontmoeting in de garage
Frankrijk
De kerk in Europa

Verrassende ontmoeting in de garage

Hoe doe je dat, het Evangelie delen
Libanon
De kerk in het Midden-Oosten

Hoe doe je dat, het Evangelie delen?