Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Collecterooster GZB

Collecterooster-2023
Een van de manieren om uw gemeente te betrekken bij het zendingswerk, is het houden van een zendingscollecte. Neemt u de landelijke collecten van de GZB ook weer op in het collecterooster?

Om deze collecten goed onder de aandacht te brengen, maken we bij elke collecte een gratis folder. Hierin brengen we iemand in beeld voor wie de opbrengst is bestemd, alsook het project. Daarnaast beschikken we over collectezakjes. In gemeenten die de gratis collectefolders én de envelopjes gebruiken, zijn de opbrengsten gemiddeld 20 procent hoger. U kunt de zakjes ook bestellen om te collecteren voor de zendingswerker die u ondersteunt.

  • Bestel de gratis collectefolders en collectezakjes die de GZB bij iedere landelijke collecte beschikbaar stelt. Dat kan bij voorkeur via onderstaand bestelformulier, via de telefoon 0343-512444 of via info@gzb.nl.
  • Plaats een bericht of de folder over de collecte in het kerkblad, nieuwsbrief, website of andere digitale kanalen van uw gemeente met daarbij eventueel een Tikkie QR-code. Ook kunt u om de collecte aan te kondigen gebruik maken van een PowerPoint. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@gzb.nl. U krijgt dan alle berichten van de GZB over collecten en andere activiteiten automatisch toegestuurd. Ook ontvangt u 1x in de 2 maanden een serie artikeltjes over zendingswerk om in het kerkblad te plaatsen. U kunt de berichten hier ook downloaden.
  • Vraag uw predikant om voorbede voor het zendingswerk en met name voor het onderwerp van de collectefolder.

Meer informatie vindt u in de folder Collecterooster 2023.

Pinkstercollecte 28 mei

Pinksterfeest = zendingsfeest! Draag daarom juist ook met Pinksteren bij aan de verspreiding van het Evangelie. Zodat jonge christenen in Albanië worden toegerust in het geloof en op hun beurt weer met anderen het Evangelie delen.

Om deze collecte onder de aandacht te brengen van de gemeente kunt u hieronder collectefolders bestellen, maar ook gebruik maken van het kerkbladbericht, Powerpoint, Powerpointslide met Tikkie QR-code die u hier binnenkort kunt downloaden en de Tikkie QR-code.

Geven kan via www.gzb.nl/pinkstercollecte.

Landelijke collectendata 2023

De data en bestemmingen voor de collecten van 2023 zijn:

ZONDAG 5 MAART
Voorjaarscollecte – Een missie voor Malawi 

ZONDAG 28 MEI
Pinkstercollecte – Steviger basis voor Albanese kerken

ZONDAG 13 AUGUSTUS
Zomercollecte – Evangelie én levensonderhoud voor Filipino's

ZONDAG 5 NOVEMBER
Najaarscollecte - Bloeiende gemeenten langs de Nijl

Bestelformulier

Hieronder kunt u per collecte aangeven hoeveel folders en/of envelopjes u wilt bestellen.
Wij sturen deze ruim voor de betreffende collecte naar u op.

Vragen?

Wij helpen u graag!

vierkant wolversgijsbert P2171089
Gijsbert Wolvers