Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Collecterooster missionair

September- collecterooster 2022 (002)
Een van de manieren om uw gemeente te betrekken bij het zendingswerk, is het houden van een zendingscollecte. Neemt u de landelijke collecten van de GZB ook weer op in het collecterooster?

Om deze collecten goed onder de aandacht te brengen, maken we bij elke collecte een gratis folder. Hierin brengen we iemand in beeld voor wie de opbrengst is bestemd, alsook het project. Daarnaast beschikken we over collectezakjes. In gemeenten die de gratis collectefolders én de envelopjes gebruiken, zijn de opbrengsten gemiddeld 20 procent hoger. U kunt de zakjes ook bestellen om te collecteren voor de zendingswerker die u ondersteunt.

  • Bestel de gratis collectefolders en collectezakjes die de GZB bij iedere landelijke collecte beschikbaar stelt. Dat kan bij voorkeur via onderstaand bestelformulier, via de telefoon 0343-512444 of via info@gzb.nl.
  • Plaats een bericht of de folder over de collecte in het kerkblad, nieuwsbrief, website of andere digitale kanalen van uw gemeente met daarbij eventueel een Tikkie QR-code. Ook kunt u om de collecte aan te kondigen gebruik maken van een PowerPoint. U kunt zicht hiervoor aanmelden via info@gzb.nl. U krijgt dan alle berichten van de GZB over collecten en andere activiteiten automatisch toegestuurd. Ook ontvangt u 1x in de 2 maanden een serie artikeltjes over zendingswerk om in het kerkblad te plaatsen. U kunt de berichten hier ook downloaden.
  • Vraag uw predikant om voorbede voor het zendingswerk en met name voor het onderwerp van de collectefolder.

Meer informatie vindt u in de folder Collecterooster 2022 en in de folder Collecterooster 2023.

Najaarscollecte 6 november

Hoe help je een straatbewoner? Hoe vertel je een drugsverslaafde over de liefde van Christus? Met de opbrengst van de najaarscollecte willen we de kerk in Colombia helpen om om te zien naar de meest kwetsbaren in de samenleving.

Om deze collecte onder de aandacht te brengen van de gemeente kunt u hieronder collectefolders bestellen, maar ook gebruik maken van het kerkbladbericht,Powerpoint, Powerpointslide met Tikkie QR-code en de Tikkie QR-code.

Geven kan via www.gzb.nl/collectecolombia.

Landelijke collectendata 2022

De data en bestemmingen voor de collecten van 2022 zijn:

ZONDAG 6 MAART
Voorjaarscollecte – Toerusting en hulp in Hindoeland Nepal 

ZONDAG 5 JUNI
Pinkstercollecte – Hoop voor schijnbaar hopeloos Libanon 

ZONDAG 14 AUGUSTUS
Zomercollecte – Hulp voor kwetsbare kerk in Bulgarije 

ZONDAG 6 NOVEMBER
Najaarscollecte – Vrede voor verscheurd Colombia

Landelijke collectendata 2023

De data en bestemmingen voor de collecten van 2023 zijn:

ZONDAG 5 MAART
Voorjaarscollecte – Een missie voor Malawi 

ZONDAG 28 MEI
Pinkstercollecte – Steviger basis voor Albanese kerken

ZONDAG 13 AUGUSTUS
Zomercollecte – Evangelie én levensonderhoud voor Filipino's

ZONDAG 5 NOVEMBER
Najaarscollecte - Bloeiende gemeenten langs de Nijl

Bestelformulier

Hieronder kunt u per collecte aangeven hoeveel folders en/of envelopjes u wilt bestellen. Wij sturen deze ruim voor de betreffende collecte naar u op.

Vragen?

Wij helpen u graag!

vierkant wolversgijsbert P2171089
Gijsbert Wolvers