Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Collecterooster missionair

September- collecterooster 2022 (002)
Ook komend jaar willen we uw gemeente betrekken bij het zendingswerk. Een van de manieren om dat te doen, is de zendingscollecte. Neemt u de zendingscollecte van de GZB ook weer op in het collecterooster?

Om deze collecten goed onder de aandacht te brengen, maken we bij elke collecte een gratis folder. Hierin brengen we iemand in beeld voor wie de opbrengst is bestemd is, alsook het project. Daarnaast beschikken we over collectezakjes. In gemeenten die de gratis collectefolders én de envelopjes gebruiken, zijn de opbrengsten gemiddeld 20 procent hoger. U kunt de zakjes ook bestellen om te collecteren voor de zendingswerker die u ondersteunt.

Wat kunt u doen om de collecten onder de aandacht van de gemeente te brengen?
  • Bestel de gratis collectefolders en collectezakjes die de GZB bij iedere landelijke collecte beschikbaar stelt. Dat kan bij voorkeur via onderstaand bestelformulier, via de telefoon 0343-512444 of via info@gzb.nl.
  • Plaats een bericht, de folder of PowerPoint van de collecte in het kerkblad, nieuwsbrief, website of andere digitale kanalen van uw gemeente. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@gzb.nl. U krijgt dan automatisch alle berichten van de GZB over collecten en activiteiten toegestuurd. Ook ontvangt u 1x in de 2 maanden een serie artikeltjes over zendingswerk om in het kerkblad te plaatsen. U kunt de berichten hier ook downloaden.
  • Vraag uw predikant om voorbede voor het zendingswerk en met name voor het onderwerp van de collectefolder.

Meer informatie vindt u in folder Collecterooster 2022

Landelijke collectendata 2022

De data en bestemmingen voor de collecten van 2022 zijn:

ZONDAG 5 JUNI
Pinkstercollecte – Hoop voor schijnbaar hopeloos Libanon

ZONDAG 14 AUGUSTUS
Zomercollecte – Hulp voor kwetsbare kerk in Bulgarije 

ZONDAG 6 NOVEMBER
Najaarscollecte – Vrede voor verscheurd Colombia

Wilt u met uw gemeente bijdragen aan de GZB-Pinkstercollecte voor Libanon? Vertoon dan dit inspirerende filmpje in uw gemeente.

Vertel

Bestelformulier

Hieronder kunt u per collecte aangeven hoeveel folders en/of envelopjes u wilt bestellen. Wij sturen deze ruim voor de betreffende collecte naar u op.

Vragen?

Wij helpen u graag!

vierkant wolversgijsbert P2171089
Gijsbert Wolvers