Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

GZB huisstijl

Kleine afbeelding banner nieuw logo

We zijn dankbaar voor alle gemeenten in Nederland die het werk van de GZB steunen en daar over communiceren. Sinds mei 2022 heeft de GZB een nieuw logo: simpel, fris en duidelijk. We zijn er blij mee en hopen dat jullie in jullie eigen communicatie ook zoveel mogelijk het nieuwe logo willen gebruiken (en de oude vervangen). Hieronder leggen we graag uit welke gedachte er achter het nieuwe logo zitten.

De nieuwe logo's vind je hiernaast als download, zowel met als zonder witte achtergrond.

Heb je behoefte aan meer informatie over onze huisstijl en wil je meer informatie over bijvoorbeeld kleurgebruik en lettertypes? Neem dan contact op met Margreet.

Downloads

Download het nieuwe GZB-logo voor communicatie over de GZB:

Symboliek
Het nieuwe logo heeft een mooie symboliek die precies uitdrukt waar de GZB voor staat:

  • De driehoek is een actieve vorm: het straalt beweging uit en dat past bij uitstek bij een zendingsorganisatie. We laten ons door God in beweging zetten om het Evangelie te delen met iedereen (alle volken).
  • De driehoek is ook een solide vorm: zending is geen eenrichtingsverkeer, maar doen we altijd in verbinding met anderen. De GZB wil kerken wereldwijd met elkaar verbinden om samen te groeien in missionair gemeente-zijn. We hebben elkaar ‘over en weer’ nodig om te ontdekken wat dat betekent. De lijnen in het logo hebben daarom ook een open karakter (wederkerigheid).
  • De driehoek staat ten diepste symbool voor de volmaakte Drie-eenheid van Vader, Zoon en Heilige Geest. Deze Drie-eenheid is het fundament onder zending (‘missio dei’) en bindt kerken wereldwijd samen.

Vragen?

Heb je hulp nodig of juist behoefte aan meer informatie over onze huisstijl, neem dan even contact op!

broedersmargreet P3081549 vierkant
Margreet Broeders