Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

De kerk in Azië

Wereldkids Indonesië met GZB-TV

Indonesie DSC_7156 indonesie (1) - foto kind wereldkids
Programma Wereldkids Indonesië

In deze Wereldkids zoomen we in op het land Indonesië, waar we een bijzondere relatie mee hebben. Ruim 100 jaar geleden zond de GZB de eerste zendeling uit naar het Torajaland in Indonesië en sindsdien zijn er veel mensen tot geloof gekomen. Toch is het nog steeds belangrijk dat het Evangelie hier verder gaat en dat in het overwegend islamitische Indonesië mensen horen over Jezus Christus!

Je kunt dit programma gebruiken voor bijvoorbeeld (zondags)school, een clubavond of een zendingsdag in de gemeente. Het programma bestaat uit allerlei losse onderdelen, deze kun je zelf samenstellen tot een programma dat past bij jullie activiteit. Het programma is onderverdeeld in onderbouw en bovenbouw. Bij onderbouw denken we aan de leeftijd 4 tot 8 jaar en bij bovenbouw de leeftijd 8 tot 12 jaar. Dit kan natuurlijk verschuiven en je kunt onderdelen ook mixen met elkaar.

Download hier het programma Wereldkids Indonesië - instructie voor leidinggevenden

Download hier bijlage 1: Foto's voor aankleding van de ruimte

Download hier bijlage 2: Weetjes voor aankleding van de ruimte

Download hier bijlage 3: Zendingsverhaal Van de Loosdrecht – onderbouw

Download hier bijlage 4: Zendingsverhaal Van de Loosdrecht – bovenbouw

Download hier de PowerPoint die hoort bij bijlage 3 en 4

Download hier bijlage 5: Emoticons

Download hier bijlage 6: Dobbelsteen

Download hier bijlage 7: Bingoverhaal

Werkblad Indonesië

De kinderen ontdekken met dit werkblad hoe het Evangelie in Indonesië is gekomen en hoe het leven nu is in Indonesië. In het werkblad staan o.a. korte verhalen, puzzels, opdrachten en gebedspunten.  Je kunt het werkblad bestellen via onderstaand formulier of via info@gzb.nl. Ook kun je het werkblad downloaden.

Download hier het werkblad voor de onderbouw

Download hier het werkblad voor de bovenbouw

GZB TV - Indonesië

De Nieuwsgier voelt zich een beetje een vreemde vogel op school en gaat op zoek naar een plek waar hij als paradijselijke vogel geen vreemde eend in de bijt meer is. Zo komt hij in Indonesië terecht en ontdekt hij dat de GZB hier 100 jaar geleden al terecht is gekomen. Daarbij stuit hij op een wonderlijke geschiedenis…

logo GZB TV def
Sparen voor Indonesië

Om in Indonesië te komen, moet je over heel wat water heen reizen. Doe jij mee met het sponsorzwemmen? Met het geld dat je ophaalt kunnen steeds meer mensen over de Heere Jezus horen!

Download hier de flyer voor de sponsoractie

Download hier de kluskaart

Download hier het spaardoosje

Bingo spelen voor Indonesië

De GZB heeft een bingoverhaal over Indonesië. In dat verhaal zijn de getallen 1 t/m 75 verwerkt. Je kunt het verhaal hier downloaden. Wil je graag een speldoos bestellen met daarin al het materiaal dat je nodig hebt om bingo te spelen? Dat kan ook. Bestellen kan via www.gzb.nl/bingo.

Meer weten over Indonesië? Kijk dan hier.

Bestelformulier

Van de werkbladen, kluskaarten en spaardoosjes kun je - gratis - voor alle kinderen een exemplaar bestellen. We sturen het je met alle plezier toe.