Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Zomergezinsboekje 2023

Zomergezinsboekje 2023

Zomergezinsboekje 'Ik ga op reis en ik neem mee'

Vakantie betekent lekker rustig aan doen, even je gedachten verzetten en leuke dingen ondernemen. Dat kan overal, vanuit huis wanneer je er een dagje op uit gaat, op de camping of in een ver land. In je vakantie kom je er al gauw achter dat je andere dingen nodig hebt dan in het gewone leven.

Om jullie in deze vakantieperiode te helpen om ook elke dag samen tijd voor God te nemen, hebben we dit zomergezinsboekje gemaakt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Mensen die op reis gaan in de Bijbel spelen de hoofdrol. Van maandag tot en met zaterdag vinden jullie een Bijbelverhaal, een aantal liederen, iets om over door te praten, een aanmoediging om te bidden, een activiteit om samen te doen en een puzzel. We luisteren ook naar de verhalen van anderen. Zo ontmoet je kinderen van dichtbij of ver weg die hun verhaal met je delen. Of ga je zelf aan de slag om iemand naar zijn of haar verhaal te vragen. Voor de zondag hebben we een bijzondere opdracht voor je.

Nieuwsgierig geworden?

Het boekje van 2023 staat nu online. Fysiek zijn alle exemplaren uitverkocht! Klik op de knop hieronder om hem te downloaden.

2022

Het boekje van 2022 is ook nog beschikbaar. Deze kun je downloaden via onderstaande knop!

Download

Het boekje kan een mooi cadeautje zijn ter bemoediging en inspiratie voor alle gezinnen in de gemeente. De gratis boekjes zijn vanaf 1 juni beschikbaar, maar nu alvast te bestellen via www.zomergezinsboekje.nl. Enkel de verzendkosten moeten worden betaald. Bestel ze snel, zodat ze nog voor de zomervakantie bij de gezinnen kunnen zijn. Het boekje heeft een beperkte oplage, dus op=op.

We wensen jullie een inspirerende zomer toe!