Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Zomergezinsboekje 2024

088 - IZB - Algemeen - Zomergezinsboekje 2024 - Socials - ZonderTekst

Zomergezinsboekje 'Handig'

Handig toch, zo’n boekje voor de vakantie! Past er nog makkelijk bij in je koffer of je rugzak! Vakantie betekent lekker rustig aan doen, even je gedachten verzetten en leuke dingen ondernemen. Dat kan overal, vanuit huis wanneer je er een dagje op uit gaat, op de camping of in een ver land.

In deze vakantieperiode reiken we jullie graag de hand om ook elke dag samen tijd voor God te nemen en daarom hebben we dit zomergezinsboekje gemaakt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het thema van dit jaar is ‘handig’ en die twee (meestal) vijfvingerige uiteinden aan je armen spelen de hoofdrol. Moeten je handen dan zelfs in de vakantie ook uit de mouwen? Niets aan de hand, luister eerst maar lekker naar de verhalen uit de Bijbel. In dit boekje vinden jullie van maandag tot en met zaterdag een Bijbelverhaal, een lied, iets om over door te praten, een aanmoediging om te bidden, een activiteit om samen te doen en een puzzel. We luisteren ook naar de verhalen van anderen. Zo ontmoet je kinderen van dichtbij of ver weg die hun verhaal met je delen. Of kun je zelf aan de slag om iemand een handje te helpen. Voor de zondag hebben we een bijzondere opdracht voor je.


Bestel het zomergezinsboekje hier!

Nieuwsgierig geworden?

Het boekje van 2024 staat nu online en kun je bestellen via de webshop. Je betaalt hiervoor enkel de verzendkosten. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 5 stuks, en in veelvoud hiervan. 

Daarnaast kun je het boekje digitaal downloaden via onderstaande knop.

Zomergezinsboekje 2024

2023

Het boekje van 2023 is ook nog beschikbaar. Deze kun je downloaden via onderstaande knop!

Boekje 2023

Het boekje kan een mooi cadeautje zijn ter bemoediging en inspiratie voor alle gezinnen in de gemeente. De gratis boekjes zijn vanaf eind juni beschikbaar, maar nu alvast te bestellen via onze webshop. Enkel de verzendkosten moeten worden betaald. Bestel ze snel, zodat ze nog voor de zomervakantie bij de gezinnen kunnen zijn. Het boekje heeft een beperkte oplage, dus op=op.

We wensen jullie een inspirerende zomer toe!