Betrek belijdeniscatechisanten

Cadeautje voor belijdeniscatechisanten


Belijdenis doen
In het midden van de gemeente belijdenis doen is een mooi en belangrijk moment! De jongeren worden volwaardige lidmaten van de gemeente. En daarmee niet alleen van de plaatselijke kerk, zij worden daarmee ook lid van de wereldkerk. Een belangrijke mijlpaal in het leven van een christen. 

Kaarten
Ook dit jaar geven we alle belijdeniscatechisanten (kosteloos) een set kaarten met Bijbelse teksten die ze kunnen gebruiken om anderen mee te bemoedigen/vertroosten/inspireren. En met het verzoek om lid te worden van onze organisaties. Op die manier blijven ze op de hoogte van ons werk en helpen ze met een kleine bijdrage mee aan de verspreiding van het Evangelie in binnen- en buitenland.
 
Filmpje
Om de nieuwe belijdende leden ook te inspireren met het thema zending hebben we enkele missionaire werkers/zendelingen gevraagd om een filmpje te maken over de vraag wat zending voor hen betekent. Laat u deze zien op de avond waarop u de kaarten ook uitdeelt? We hopen dat het hen mag bemoedigen!


 


Mogen we weer op u rekenen?
We doen graag weer een beroep op u! U kunt het (geschatte) aantal belijdeniscatechisten in uw gemeente doorgeven aan de IZB. Geeft u dan ook gelijk een afleveradres op? U krijgt de kaartensets dan in maart toegestuurd. Het filmpje ontvangt u per mail.
Bestellen kan via info@izb.nl, tel. 033-4611949. 
 
We hopen dit jaar veel jongeren te bereiken met het werk van de IZB en de GZB.  Zodat ze een beter beeld krijgen van zending en aangespoord worden om zich in te zetten voor de verspreiding van het Evangelie in hun eigen context.

Wilt u meer informatie? Stuur dan even een mail naar Esther van Maanen, evmaanen@gzb.nl.