Betrek belijdeniscatechisanten

Cadeautje voor belijdeniscatechisanten


Belijdenis doen
In het midden van de gemeente belijdenis doen is een mooi en belangrijk moment! De jongeren worden volwaardige lidmaten van de gemeente. En daarmee niet alleen van de plaatselijke kerk, zij worden ook lid van de wereldkerk. Een belangrijke mijlpaal in het leven van een christen. 

Kaarten
Ook dit jaar geven we alle belijdeniscatechisanten (kosteloos) een set kaarten met Bijbelse teksten die ze kunnen gebruiken om anderen mee te bemoedigen/vertroosten/inspireren. En met het verzoek om lid te worden van de IZB en GZB. Op die manier blijven ze op de hoogte van ons werk en helpen ze met een kleine bijdrage mee aan de verspreiding van het Evangelie in binnen- en buitenland.
 
Filmpje
Om de nieuwe belijdende leden ook te inspireren met het thema zending hebben we enkele missionaire werkers/zendelingen gevraagd om een filmpje te maken over de vraag wat zending voor hen betekent. Laat u deze zien op de avond waarop u de kaarten ook uitdeelt? We hopen dat het hen mag bemoedigen!


 

Nieuw! Vlogs van (zendings)werkers
Dit jaar hebben verschillende (zendings)werkers korte vlogs gemaakt waarom het werk zo belangrijk is. Bekijk de video's hier of klik op onderstaande afbeelding. De vlogs kunnen ondersteunend werken op catecheseavonden. Kaarten voor de belijdenisactie niet meer beschikbaar
De kaarten zijn een succes! Er zijn er zoveel aangevraagd, dat de voorraad inmiddels op is. We hopen met de kaarten veel jongeren te bereiken met het werk van de IZB en de GZB. Zodat ze een beter beeld krijgen van zending en aangespoord worden om zich in te zetten voor de verspreiding van het Evangelie in hun eigen context.


Wilt u meer informatie? Stuur dan even een mail naar Esther van Maanen, evmaanen@gzb.nl.