Scholen en clubs

Het Evangelie over de hele wereld!
 

Nieuw! Programma voor kinderen van 8-12 jaar

Voor de kinderen hebben we een speciaal programma gemaakt om samen bezig te zijn met zending. Je kunt dit programma gebruiken voor bijvoorbeeld (zondags)school, een clubavond of een zendingsdag in de gemeente. Het programma bestaat uit allerlei losse onderdelen, deze kun je zelf samenstellen, zodat het goed past bij jullie eigen activiteit. Zo kunnen jullie samen aan de slag met zingen, bidden, verhalen uit de wereldkerk, filmpjes, foto's, een Bijbelverhaal met verwerking, bijpassende spellen en een creatieve verwerking!

Werkblad 

De kinderen ontdekken met dit werkblad hoe het Evangelie steeds meer mensen in Centraal-Azië bereikt. In het werkblad staan o.a. korte verhalen, puzzels, opdrachten en een quiz. U kunt het werkblad aanvragen via info@gzb.nl of het werkblad downloaden.

Sparen voor Centraal-Azië?!

We hebben voor jullie een speciale kluskaart gemaakt. Ook hebben we leuke spaardoosjes beschikbaar. Je kunt de kluskaarten en spaardoosjes ook bestellen via info@gzb.nl of 0343-512444. 

Bijbelverhaal: Verlamde man en de vier vrienden

In het programma komt het verhaal van de verlamde man en de vier vrienden aan bod. Het is leuk om hierbij vier kartonnen rechthoeken te gebruiken, om het verhaal tegelijkertijd uit te beelden. Een voorbeeld hiervan zie je hier:


 

De vlog bij dit programma kun je hier vinden:


 

 

Zie voor meer informatie over het werk van de GZB in Centraal-Azië
www.gzb.nl/centraal-azie