Scholen en clubs

Het Evangelie over de hele wereld!
 

Programma voor kinderen van 8-12 jaar

Voor de kinderen hebben we een speciaal programma gemaakt om samen bezig te zijn met zending. Je kunt dit programma gebruiken voor bijvoorbeeld (zondags)school, een clubavond of een zendingsdag in de gemeente. Het programma bestaat uit allerlei losse onderdelen, deze kun je zelf samenstellen, zodat het goed past bij jullie eigen activiteit. Zo kunnen jullie samen aan de slag met zingen, bidden, verhalen uit de wereldkerk, filmpjes, foto's, een Bijbelverhaal met verwerking, bijpassende spellen en een creatieve verwerking!


De komende periode komt er bij de verschillende landen waar de GZB werkt een variant op het programma. Inmiddels zijn er de volgende Wereldkids programma's:

 


Werkblad 

Bij elk programma is ook een werkblad beschikbaar. De kinderen ontdekken met dit werkblad hoe het Evangelie steeds meer mensen bereikt. In het werkblad staan o.a. korte verhalen, puzzels, opdrachten en een quiz. U kunt het werkblad aanvragen via info@gzb.nl of het werkblad downloaden bij het betreffende programma.

Sparen voor Wereldkids


NIEUW | Strippenkaart voor de zending
Misschien herken je het wel? Jullie sparen op school voor de zending. Maar hoe vaak gebeurt het niet dat de kinderen en hun ouders het spaargeld vergeten? De GZB heeft daar nu een oplossing voor! We hebben een strippenkaart gemaakt met een totale waarde van 2, 5 of 10 euro. De kinderen op school kunnen zo’n kaart kopen en in hun vakje bewaren. Als dan de collecte is, pakken ze hun kaart en de juf of meester kruist een muntje door. Op die manier sparen kinderen toch heel bewust voor de zending.

Ook is er een kluskaart en hebben we leuke spaardoosjes beschikbaar. Je kunt de strippenkaarten, kluskaarten en spaardoosjes bestellen via info@gzb.nl of 0343-512444. 

Bijbelverhaal: Verlamde man en de vier vrienden

In het programma komt het verhaal van de verlamde man en de vier vrienden aan bod. Het is leuk om hierbij vier kartonnen rechthoeken te gebruiken, om het verhaal tegelijkertijd uit te beelden. Een voorbeeld hiervan zie je hier: