Scholen en clubs

Het Evangelie over de hele wereld!
 

Nieuw! Programma voor kinderen van 8-12 jaar

Voor de kinderen hebben we een speciaal programma gemaakt om samen bezig te zijn met zending. Je kunt dit programma gebruiken voor bijvoorbeeld zondagsschool, een clubavond of een zendingsdag in de gemeente. Het programma bestaat uit allerlei losse onderdelen, deze kun je zelf samenstellen, zodat het goed past bij jullie eigen activiteit.
Zo kunnen jullie samen aan de slag met zingen, bidden, verhalen uit de wereldkerk, filmpjes, een Bijbelverhaal met verwerking, bijpassende spellen en een creatieve verwerking!
Ons eerste programma gaat over christenen in Centraal-Azië. Bij dit programma is ook een werkblad voor de kinderen beschikbaar waarmee ze zelf aan de slag kunnen!


 

Bijbelverhaal: Verlamde man en de vier vrienden

In het programma komt het verhaal van de verlamde man en de vier vrienden aan bod. Het is leuk om hierbij vier kartonnen rechthoeken te gebruiken, om het verhaal tegelijkertijd uit te beelden. Een voorbeeld hiervan zie je hier:


Programma: Het Evangelie in Centraal-Azië

Op veel plekken in Centraal-Azië is evangeliseren verboden en kun je niet zomaar aan anderen over God vertellen. Vanwege de veiligheid van onze zendingswerkers hebben we het programma voor Centraal-Azië niet online op deze website staan. We sturen het graag per mail naar u toe! U kunt het programma aanvragen door een mailtje te sturen naar: info@gzb.nl

Doelen

Hoofd: De kinderen ontdekken hoe het Evangelie in woorden en daden gedeeld wordt in Centraal-Azië en wat zij hier zelf van kunnen leren.
Hart: De kinderen groeien in het verlangen dat mensen ver weg en dichtbij God leren kennen.
Handen: De kinderen laten zichzelf zien aan de christenen in Centraal-Azië en aan één persoon in hun omgeving.

De vlog bij dit programma kunt u hier vinden:


Werkblad

Het Evangelie in Centraal-AziëDe kinderen ontdekken met dit werkblad hoe het Evangelie steeds meer mensen in Centraal-Azië bereikt. In het werkblad staan o.a. korte verhalen, puzzels, opdrachten en een quiz. Vanwege de veiligheid van onze zendingswerkers hebben we het werkblad niet online op deze website staan. We sturen het graag per mail naar u toe! Aanvragen kan via info@gzb.nl.

Sparen voor Centraal-Azië?!

We hebben voor jullie een speciale kluskaart gemaakt. Deze kun je hier downloaden. Ook hebben we leuke spaardoosjes die je hier kunt vinden. Je kunt de kluskaarten en spaardoosjes ook bestellen via info@gzb.nl of 0343-512444.
 

Zie voor meer informatie over het werk van de GZB in Centraal-Azië
www.gzb.nl/centraal-azie