Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Belijdeniscatechese

IZB_Mockup_Boeken_NBV21 HSV1jaar_01

‘Schaam je dan niet voor het getuigenis van onze Heere.'

2 Timotheüs 1:8
Belijdenis doen

In het midden van de gemeente belijdenis doen is een mooi en belangrijk moment! De jongeren worden volwaardige lidmaten van de gemeente. En daarmee niet alleen van de plaatselijke kerk, zij worden ook lid van de wereldkerk. Een belangrijke mijlpaal in het leven van een christen.

Zadelhoes

Ook dit jaar geven we alle belijdeniscatechisanten (kosteloos) een klein cadeautje – een zadelhoes – wat wellicht aanleiding kan geven tot een mooi gesprek over geloof. Ook willen we de catechisanten vragen om donateur te worden van de IZB en GZB. Op die manier blijven ze op de hoogte van ons werk en helpen ze met een kleine bijdrage mee aan de verspreiding van het Evangelie in binnen- en buitenland.

Welkomstcadeau

Voor de belijdeniscatechisanten die ons werk gaan steunen hebben we dit jaar een bijzonder welkomstcadeau beschikbaar. Ze mogen kiezen uit de HSV in één jaar of de NBV21. Zo hopen we dat ze nog verder zullen groeien in hun geloof en steeds meer mogen ontdekken van de hoogte, breedte, diepte en lengte van het leven met God.

Filmpje

Om de nieuwe belijdende leden ook te inspireren met het thema zending hebben we enkele missionaire werkers/zendelingen gevraagd om een filmpje te maken over de vraag hoe zij het Evangelie delen in hun omgeving. Laat u deze zien op de avond waarop u de kaarten ook uitdeelt? We hopen dat het hen mag bemoedigen!

Schermafbeelding 2022-04-14 122446
Steun de IZB & GZB en ontvang een Bijbel

Wat een voorrecht als je God hebt leren kennen in je leven en je in Jezus Christus gelooft. Het Evangelie geeft redding, vreugde en hoop! Tegelijkertijd kennen zoveel mensen God nog niet. De GZB en IZB delen het Evangelie in het buitenland en in Nederland. Help jij ons mee?  Als je ons beiden steunt vanaf € 2,50 per maand willen we je als dank graag de HSV in één jaar of de NBV21 aanbieden als welkomstcadeau.

Bestelformulier

Hieronder kunt u de zadelhoesjes met antwoordkaarten bestellen om aan de belijdeniscatechisanten uit te delen.

Vragen?

Wij helpen je graag!

vierkant maanenvesther P2100972
Esther van Maanen