Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Indonesië

Laurens Jan en Lourina Vogelaar

Laurens Jan en Lourina Vogelaar
Quote

"Christenen in geïsoleerde gebieden zijn vaak arm. Toch leven zij dicht bij God en zijn zij dankbaar voor wat God hen geeft aan geestelijke en materiële zegeningen. Op deze manier houden ze ons een spiegel voor."

Wie zijn jullie?

Wij zijn Laurens Jan, Lourina, Jefta, Febe en Amos Vogelaar. In september 2018 zijn wij neergestreken in Palopo, op het prachtige eiland Sulawesi. Laurens Jan is als toerustingspredikant verbonden aan de Gereja Protestan Indonesia Luwu (GPIL).

Wat doen jullie?

Samen met de GPIL ontwikkelen we toerustingsmateriaal voor kerkenraadsleden. Denk aan onderwerpen als: roeping, taken en verantwoordelijkheden van ambtsdragers, diaconaat, zorg voor de schepping, evangelisatie, leidinggeven, omgaan met conflicten en de kerkorde. Voor de leidinggevenden van de leidinggevenden van de zondagscholen, vrouwen-, mannen- en jongvolwassenengroepen ontwikkelen we materiaal met als doel de lokale gemeenten in beweging te zetten en een zoutend zout te zijn in de samenleving. Dit materiaal wordt gebruikt bij de vorming en toerusting op verschillende trainingsplekken - ook in geïsoleerde gebieden waar weinig kader is.

Indonesië sfeerbeeld

Wat drijft jullie?

Jezus is Redder en Heer. De wereld is door Hem gemaakt. Hij kwam naar Zijn wereld die zich van haar schepper had afgekeerd. Hij kwam om te helen, verlossen en thuis te brengen. Dat is Gods missie. God schakelt ons bij deze missie in. Wat een voorrecht! We verlangen ernaar dat de hele wereld buigt voor Jezus en Zijn shalom doorbreekt. Ons gebed is dat God de vorming en toerusting daarvoor wil gebruiken.

Laurens Jan en Lourina Vogelaar

Uitgezonden in 2018 door de Bethlehemkerk, Den Haag.

Graag in contact komen? Mail ons

Steun onze missie

Zending, dat kunnen we niet alleen.
Help jij ons mee?

Laatste nieuwsbrieven Laurens Jan en Lourina

Mei 2024

December 2023

Houd mij op de hoogte!

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn/ons werk? Schrijf je dan hieronder in.

Verhalen

Laurens Jan en Lourina Vogelaar
Indonesië
De kerk in Azië

MGM