Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Colombia

Peter Kleinbloesem

Peter Kleinbloesem portretfoto
Quote

"Het is mijn verlangen om mensen te bereiken met het Evangelie - in het bijzonder de naasten in nood - en om mensen bijbels toe te rusten zodat zij groeien in de genade en kennis van de Heere Jezus en getuigen mogen zijn."

Wie ben je?

Ik ben ds. Peter Kleinbloesem, getrouwd met Gerdine en we hebben vijf kinderen. Ons hart ligt bij Cuba. Dit is een land in het Caribisch Gebied in Midden-Amerika met ongeveer elf miljoen inwoners. Ongeveer de helft van de bevolking is rooms-katholiek. Een veel kleiner deel van de bevolking is ‘evangélico’ (reformatorisch of evangelisch). Het aantal evangélicos neemt echter snel toe. Daarin zien we de hand van God.

Wat doe je?

Vier keer per jaar reis ik naar Cuba. Op Cuba werk ik samen met een lokale kerk en ben ik betrokken bij allerlei vormings- en toerustingsactiviteiten: op het seminarie, op de Bijbelscholen in de provincies en in diverse gemeenten. Om hiermee het Evangelie ook in Cuba te kunnen delen.

Cuba

Wat drijft je?

We zien ook de enorme zendingsdrang bij Cubaanse christenen. De groei van de kerk heeft als gevolg dat er veel behoefte is aan vorming en toerusting. Er is een tekort aan predikanten en aan docenten op de seminaries. De emigratiegolven die er afgelopen jaren geweest zijn richting de USA hebben dat tekort alleen maar groter gemaakt. En dat terwijl er heel veel christenen in Cuba een opleiding willen volgen voor predikant, evangelist of een andere taak in de kerk.

Peter Kleinbloesem

Steun mijn missie

Zending, dat kunnen we niet alleen.
Help jij mee?

Laatste nieuwsbrieven Peter Kleinbloesem

Mei 2024

Mei 2023

Houd mij op de hoogte!

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn/ons werk? Schrijf je dan hieronder in.

Verhalen

20220410_084431 - sfeerfoto kerkdienst colombia
Colombia
De kerk in Latijns-Amerika

Getuigenis Elisa uit Colombia

20220410_084431 - sfeerfoto kerkdienst colombia
Colombia
De kerk in Latijns-Amerika

Getuigenis Elisa uit Colombia