Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Vacature

Communicatieadviseur/fondsenwerver

Land

Nederland

Soort

Kantoormedewerker

Duur

32-40 uur
Afbeelding 025
Ben jij ervan overtuigd dat zending een belangrijke Bijbelse opdracht is? Wil jij met jouw communicatieve en fondsenwervende talenten daar een bijdrage aan leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
 • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een strategische visie en weet dit te vertalen naar concrete plannen en campagnes.
 • Je weet die plannen om te zetten in verhalen die raken en die mensen in beweging brengen.
 • Je werft nieuwe donateurs via het concept Zendingsmaatje. Door het concept te verbeteren zorg je ervoor dat het meeleven, meebidden en meegeven toeneemt.
 • Je voelt aan wat er binnen de diverse doelgroepen leeft en weet de betrokkenheid te vergroten door middel van pakkende fondsenwervende mailingen en telemarketingacties.
 • Je weet bedrijven en institutionele fondsen enthousiast te maken voor projecten van de GZB en gaat met hen in gesprek.
 • Je volgt de trends en door middel van creatieve, eigentijdse vormen zie je kansen om nieuwe groepen en generaties met ons werk te verbinden.

Wat vragen wij?
 • Je hebt inzicht in de kerkelijke kaart van Nederland en weet qua taal en toon de juiste snaar te raken Je bent lid van de PKN en actief betrokken bij één van de gemeenten uit de achterban van de GZB.
 • Je denkt en werkt op hbo-niveau en hebt een relevante opleiding gevolgd.
 • Je bent een professional op het gebied van communicatie en/of fondsenwerving, je hebt visie én je weet lijn aan te brengen in de verschillende initiatieven binnen de afdeling.
 • Je communiceert gemakkelijk en brengt op een natuurlijke manier verbindingen tot stand.
 • Je hecht aan een goede evaluatie en hebt kennis van data-analyse of wilt je daarin verdiepen. Aan de hand daarvan zoek je continu naar verbetering.

Wat bieden wij?

De GZB biedt een mooie functie waarin je kunt bijdragen aan de missie van de GZB: het wereldwijd bereiken van mensen met het Evangelie. Het team waarin je gaat werken is gedreven, enthousiast en steeds op zoek naar vernieuwing. We zoeken iemand voor 32-40 uur, waarbij de omvang van het contract bespreekbaar is. Het basissalaris is conform de arbeidsvoorwaardenregeling van de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. We werken deels vanuit huis en deels op het kantoor in Driebergen.

Spreekt deze vacature je aan?

Meer informatie over de inhoud van de functie kun je krijgen bij Mark van den Dool (teamleider binnenland), telefoon: 06-53158976, e-mail: hr@gzb.nl.

We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Verstuur je motivatie en CV naar hr@gzb.nl.

Overtuigd?
Solliciteer direct.

Heb je hart voor zending? Solliciteer bij de GZB!

Nog geen bestanden geselecteerd
Nog geen bestanden geselecteerd
Nog geen bestanden geselecteerd

anneke-schaddelee
Anneke Schaddelee