Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Evenement

Een zendingswerker in jouw gemeente

Prijs

Gratis

Locatie

Jouw eigen gemeente
DSCN1714

Wanneer onze zendingswerkers met verlof zijn komen ze graag in jouw gemeente voor een presentatie of (interactieve) gemeenteavond. Deze zendingswerkers zijn de komende tijd in Nederland.

Rik en Caroline Mager
Rik werkt als theoloog en predikant en Caroline als orthopedagoog voor de Anglicaanse Kerk in Rwanda in de diocees van Cyangugu.
2 - 16 april 2024

Peter en Jeannette de Groot
Peter is docent aan de predikantenopleiding - Kajo Keij Christian College en Jeannette traint vrouwen over preventieve gezondheidszorg - Zuid-Soedan
7 - 21 april 2024

Sijmen en Annelies den Hartog
Thailand | Veel mensen hebben niet of nauwelijks van het Evangelie gehoord en kerken zijn vaak ver van huis. We verlangen naar een groot aantal onderling verbonden kerken in alle dorpen van Isaan, zodat de Naam van Jezus overal bekend wordt gemaakt.
19 mei - 23 juni 2024

Johan en Willeke Vrij
Albanië -Kosovo | We trainen  gemeenten om hen te ondersteunen in hun missionaire roeping. Hiernaast denken we met de gemeenten na over hun diaconale taken in de wijk of het dorp en hun jeugdwerk.
17 - 30 juni 2024

Henk en Conny*
Noord-Afrika | Toerusting en sociaal maatschappelijk werk
4 - 12 augustus 2024

Daarnaast zijn er ook teruggekeerde zendingswerkers beschikbaar voor het geven van een presentatie of een bezoek in jouw gemeente.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op.

Anneke Kardol
Anneke Kardol