GZB-dag

D.V. zaterdag 16 maart 2019:
GZB-dag in Barneveld


De GZB-dag trekt jaarlijks zo’n 2.000 bezoekers om samen te luisteren naar prachtige verhalen uit Gods wereldwijde kerk, om te zingen en te bidden, om te worden bemoedigd en elkaar te ontmoeten. Voor kinderen en jongeren zijn er aparte programma’s en is er kinderopvang geregeld. Het is dus echt een dag voor jong en oud! Van harte welkom!


De GZB-dag is van 9.45-15.45 uur en vindt ook dit jaar plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het thema is ‘De Geest doorbreekt de grenzen’. Er zijn diverse sprekers, maar daarnaast is er ook volop ruimte voor muziek! De leiding hiervan is in handen van Martin Zonnenberg.

In de pauze kunt u een van de keuzeprogramma’s bijwonen (informatie volgt later); ook is er een verkoop- en informatiemarkt en volop tijd voor ontmoeting.
 
Jeugdprogramma’s
Ook voor kinderen en tieners is er meer dan genoeg te doen op de GZB-dag! Het wordt een dag vol met zending en gezelligheid. Zorg dat je erbij bent! En voor de jongsten is er kinderoppas geregeld.
Klik hier voor meer informatie.
 
Aanmelden
De dag is gratis, maar we willen wel graag dat u zich van tevoren aanmeld via www.gzb.nl/aanmelden of tel. 0343 – 512444. Zo weet u zeker dat er plek voor u is en weten wij op hoeveel kinderen we mogen rekenen bij de opvang en de diverse programma’s. 

Locatie
Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld
Een routebeschrijving en informatie over de catering vindt u hier.

Vrijwilligers gezocht
Wil je meehelpen om de dag tot een succes te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger! We zoeken hulp bij de kinder- en tienerprogramma’s, en voor de kinderopvang (vrijwilligers vanaf 12 jaar en ouder). Ook hebben we gastheren en -vrouwen nodig en medewerkers voor de catering. Voor meer informatie en voor aanmelden: bel 0343 - 512444, mail naar hvandijk@gzb.nl of kijk op www.gzb.nl/vrijwilligers.

Nog nooit geweest? 
Hieronder vindt u een impressie van de GZB-dag maart 2018.

 


Staat de datum al in uw agenda?
Graag tot ziens op 16 maart 2019 in Barneveld!