GZB-dag

D.V. zaterdag 14 maart 2020: GZB-dag

Thema: Geef het door!


Het Evangelie gaat van generatie op generatie. Maar vanzelfsprekend is dat niet. Juist daarom worden we opgeroepen om het geloof en de hoop door te blijven geven. Als kerk en in ons dagelijks leven, aan onze kinderen, aan onze kleinkinderen. In Nederland en wereldwijd.
 
Ds. Jonathan Soro laat zien hoe zijn kerk in de heftige situatie van Zuid-Soedan toch het Evangelie bij jongeren weet te brengen. Gert-Jan Segers vertelt hoe jongeren zijn hart hebben gekregen in Egypte en welke uitdagingen hij nu voor de kerk in Nederland ziet. Ds. Wim Verboom neemt ons mee in de Bijbel en laat zien hoe de zorg voor de generaties allereerst Gods zorg is. ’s Middags denken we vooral na over de impact van zending met medewerking van ds. Jan Ouwehand, ds. Jaap Haasnoot en Nour uit Libanon. Ook het samen zingen is een wezenlijk onderdeel van de dag.
 
In de pauze is er tijd voor ontmoeting, lunch en keuzeprogramma’s. Er is een uitgebreide markt waar de GZB en verschillende TFC’s een mooi aanbod hebben.

Het is echt een dag voor jong en oud! Er is kinderopvang en ook voor kinderen en tieners is er van alles te doen! Voor de kinder- en tienerprogramma’s staat er een uitdagend programma klaar. Het verhaal, spel en knutsel staan in het teken van het thema: Geef het door! ’s Middags kunnen de kinderen uit groep 1 t/m 6 onder andere genieten van een optreden van Marcel Zimmer. Groep 7 en 8 gaan ’s middags het avontuur aan in de escape room. Kortom: een dag waar je bij wilt zijn!

 

Aanmelden
De dag is gratis, maar we willen wel graag dat u zich van tevoren aanmeld via de button hierboven,  www.gzb.nl/aanmelden of tel. 0343 - 512444. Zo weet u zeker dat er plek voor u is en weten wij op hoeveel kinderen we mogen rekenen bij de opvang en de diverse programma’s.
Heeft u vragen over het hoe en waarom van het aanmelden? Download dan hier de meestgestelde vragen. We hopen dat alles zo duidelijk is. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met de GZB via info@gzb.nl of 0343 - 512444.
 
Locatie
Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld
Een routebeschrijving en informatie over de catering vindt u hier.

Vrijwilligers gezocht
Wil je meehelpen om de dag tot een succes te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger! We zoeken hulp bij de kinder- en tienerprogramma’s, en voor de kinderopvang (vrijwilligers vanaf 12 jaar en ouder). Ook hebben we gastheren en -vrouwen nodig en medewerkers voor de catering. Voor meer informatie en voor aanmelden: bel 0343 - 512444, mail naar hvdijk@gzb.nlof kijk op www.gzb.nl/vrijwilligers.

Bent u nog nooit geweest? Om een impressie te krijgen kunt u hier de opnamen van vorig jaar terugzien.
 
 

Staat de datum al in uw agenda?
Graag tot ziens op 14 maart in Barneveld!