GZB-dag

Eventbrite - GZB-dag 2018 - Thema: Laat je zien

GZB-dag op D.V. zaterdag
17 maart 2018 in Barneveld

Thema: Laat je zien!


Voor de tweede keer houden we de GZB-dag in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. De dag, die gehouden wordt op D.V. zaterdag 17 maart 2018 heeft als thema: ‘Laat je zien!’ Met dit thema willen we samen ontdekken hoe we als kerk wereldwijd meer oog krijgen voor mensen om ons heen. We laten ons inspireren door verhalen uit Colombia, Slowakije, Libanon, Zuid-Soedan, waar onze sprekers het Evangelie delen, juist ook met mensen die door niemand anders worden gezien. Welkom op deze bemoedigende dag!

Ds. Cees van Duijn opent het ochtend- en middaggedeelte van de dag met een bijbelgedeelte dat aansluit bij het thema. De tweede spreker komt uit Colombia, een land dat wordt getekend door geweld. Juist op plekken waar bijna niemand zich durft te laten zien, brengt ds. Germán Suárez het Evangelie. Zsuzska Tóth uit Slowakije vertelt hoe zij zich vol overgave inzet voor Roma’s, een groep mensen die onderaan de maatschappelijke ladder staat en door niemand wordt gezien. Zendingswerkers Heleen van den Berg uit Libanon en Jaap Haasnoot uit Zuid-Soedan nemen ons mee naar de wereld van mensen die op de vlucht zijn voor geweld. Hoe laten zij zich aan hen zien, maar ook: wat laten deze mensen hun en ons zien?
Klik hier voor meer informatie over de sprekers tijdens de GZB-dag.

Op de GZB-dag is er volop ruimte voor muziek! De begeleiding hiervan is in handen van Jaap Kramer. Er is kinderopvang, er zijn kinder- en tienerprogramma’s en in de pauze is er tijd voor keuzeprogramma’s, een verkoop- en informatiemarkt en ontmoeting.

Nieuw: aanmelden!
Van harte welkom op deze bijzondere dag! De GZB-dag begint om 9.45 uur en is om 15.45 uur afgelopen. Let op! Vanwege het grote aantal bezoekers op de GZB-dag van vorig jaar, is aanmelden dit jaar verplicht! U kunt zich gratis aanmelden via www.gzb.nl/aanmelden
Heeft u vragen over het hoe en waarom van het aanmelden? Download dan hier de meestgestelde vragen. We hopen dat alles zo duidelijk is. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met de GZB via info@gzb.nl of 0343 512444. 

Locatie
Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld
Een routebeschrijving en informatie over de catering vindt u hier.

Vrijwilligers gezocht
Wilt u meehelpen om de dag tot een succes te maken? Meld u dan aan als vrijwilliger! We zoeken hulp bij de kinder- en tienerprogramma’s en voor de kinderopvang. Ook hebben we gastheren en -vrouwen nodig. Voor meer informatie en voor aanmelden: bel 0343-512444, mail naar hvandijk@gzb.nl of kijk op www.gzb.nl/vrijwilligers.