Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

LB.1.102
Libanon
De kerk in het Midden-Oosten
Omzien naar je naaste
10:27 - Zorg voor kwetsbare mensen
Investeren in jeugdwerk
Anderen bereiken met het Evangelie

Vakantiebijbelclubs voor kinderen | Zomerplezier voor kinderen

Doelbedrag

€ 21.900

Waarom is dit project nodig?

In Libanon en Syrië leven veel families in armoede. In de zomervakanties is het daarom voor veel ouders niet mogelijk hun kinderen te laten meedoen aan leuke activiteiten of uitjes. Veel kinderen brengen hun tijd op straat door. Op de vakantiebijbelclubs van de Armeense Kerk hebben kinderen een leuke tijd en leren ze tegelijkertijd meer over de Bijbel.

LB.1.102 (2)

Wat houdt het project in?

De vakantiebijbelclubs worden vier weken lang op zeven verschillende plaatsen in Libanon en Syrië georganiseerd. Alle kinderen uit de omgeving zijn welkom. Er is veel ruimte voor sport, spel en plezier en ééns in de week is er een uitje. Spelenderwijs wordt ook het evangelie verteld, christelijke waarden onderwezen en worden kinderen aangemoedigd om hun leven aan Jezus te wijden en naar de zondagsschool te komen. In totaal doen er meer dan duizend kinderen mee.

Impact

Lucy (10 jaar) komt uit Irak, uit een gebroken gezin. Ze kwam naar de vakantiebijbelclub. Hier hoorde ze voor het eerst over het Evangelie en over Jezus’ liefde voor haar.

Partner:

Projectcode: LB.1.102 (bij bankoverschrijving vermelden)

IBAN: NL91 INGB 0690 7624 45

Doneer nu aan dit project!

*Zijn voor dit project de benodigde gelden ontvangen, dan gaat het meerdere naar vergelijkbare projecten of naar ander werk in het land of de regio van dit project.

Projecten

LB.1.103 aleppo jlk nov 02 2018_194
Syrië
De kerk in het Midden-Oosten

Hulp voor Aleppo