Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Catecheseproject Albanië

Catecheseproject 2023-2024 Albanië

Wilt u geld overmaken voor het zendingswerk in Albanië, dan kan dat naar de GZB, rekeningnummer NL91 INGB 0690 7624 45. Bij de omschrijving graag vermelden: catecheseproject AL.3.001.

God roept je!

Jarenlang was er in Albanië geen plek voor religie. Gelukkig is dat nu anders. De protestantse kerken in het land zijn echter nog jong en klein. Ook al zijn de meeste gemeenteleden zelf nog niet zo lang christen, toch delen zij vrijmoedig hun geloof. Wat kunnen wij daarvan leren?
Doe mee met het catecheseproject! voor het seizoen 2023-2024

Iedereen is geroepen om het Evangelie te delen, om zich te laten inschakelen in het Koninkrijk van God. Het grootste deel van de mensen op deze wereld is tenslotte geen christen. Daarom worden we des te meer uitgedaagd om te leven vanuit de roeping die God ons gegeven heeft.

In het nieuwe catecheseproject voor het seizoen 2023-2024 ontdekken de catechisanten hoe zendingswerkers en gemeenteleden in Albanië zich geroepen weten om het Evangelie te delen. Zo laten Johan en Willeke Vrij zien hoe zij zich geroepen weten om samen met hun twee kinderen naar dit post-atheïstische land af te reizen om daar het Evangelie in woorden en daden te delen. En dominee Arben Bedullah vertelt hoe hij geregeld de berg opklimt bij de stad Korḉa om te bidden dat iedereen in Korḉa de Heere Jezus mag leren kennen.

Daarnaast duiken we met de catechisanten in het verhaal van Jona en kijken we op welke manier zij zelf door God geroepen zijn in hun eigen omgeving.

Catecheseproject jongeren Albanië
Catecheseproject kerkdienst Albanië
Catecheseproject Johan en Willeke Vrij
Catecheseproject ds. Arben bidt voor zijn stad
Bestelling doorgeven

Doet u met uw catechesegroep(en) ook mee? Het is een mooie manier om jongeren te laten kennismaken met het zendingswerk en om hen te laten nadenken over hun eigen roeping.

U kunt daarvoor gebruik maken van de lesbrief met een Bijbelstudie en werkvormen én het filmpje. Ook wordt er meer informatie gegeven over de bestemming van het gespaarde geld: de kerk in Albanië.

Geef hieronder uw bestelling aan ons door!

Thumbnail god roept je catecheseproject

Downloads

Lesbrief God roept je!

Achtergrondinformatie catecheseproject Albanië

Instructie Kahoot! quiz

Bestelformulier

Vragen?

Wij helpen je graag!

vierkant maanenvesther P2100972
Esther van Maanen