Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

pinkstercollecte2024
Thailand
De kerk in Azië
Omzien naar je naaste
Stichten van nieuwe gemeenten
Anderen bereiken met het Evangelie

In elk Thais dorp een kerk

Doelbedrag

€ 30.000

Waarom is dit project nodig?

In elk dorp in Thailand vind je wel een boeddhistische tempel, maar kerken kom je nauwelijks tegen.

Bijbelstudiegroep met Thomas en Cobi

Wat houdt het project in?

In elk dorp in Thailand vind je wel een boeddhistische tempel, maar kerken kom je nauwelijks tegen. Juist hier voelen Cobi & Thomas Roest en Annelies & Sijmen den Hartog zich geroepen om het Evangelie te delen. Samen met Thaise christenen gaan ze eropuit om mensen te bereiken die Jezus nog niet kennen.

Door de kracht van de Heilige Geest

Thomas en Cobi: “Wat ons drijft? Als Jezus de belangrijkste Bron van ons leven is, dan willen we toch dat iedereen van Hem gehoord heeft?” Voor de meeste mensen in Thailand is het verhaal van Jezus helemaal nieuw. “Vaak geven mensen die christen worden beetje bij beetje oude gewoonten op, zoals overmatig drankgebruik of gokverslaving. Het is mooi om samen de Bijbel te bestuderen en te zien dat door de kracht van de Heilige Geest levens veranderen. Maar we zien ook dat mensen terugvallen in oude gewoonten. Juist dan willen we trouw blijven en mensen wijzen op de liefdevolle God die hen niet opgeeft.”

Bijbelstudiegroepen

Sijmen en Annelies: “Wij zien er naar uit dat een groot aantal Thai de Heere Jezus gaat volgen en wordt toegerust om familie, vrienden, buren en collega’s te vertellen over hun Redder en hun God en Hem samen aanbidden.” Het is bemoedigend om te zien dat het evangelisatiewerk in Thailand vrucht draagt. Gods Geest werkt. Ook vandaag. Mensen komen tot geloof en op steeds meer plekken ontstaan Bijbelstudiegroepen. Wat zou het mooi zijn als deze groepen uitgroeien tot nieuwe gemeenten. Zodat er uiteindelijk in elk Thais dorp ook een kerk te vinden is.

Impact

Helpt u zendingswerkers het Evangelie te delen? Geef voor het evangelisatiewerk in Thailand.

Partner: Alliance of Churches Thailand

Projectcode: TH.1.001 (bij bankoverschrijving vermelden)

IBAN: NL91 INGB 0690 7624 45

Doneer nu aan dit project!

*Zijn voor dit project de benodigde gelden ontvangen, dan gaat het meerdere naar vergelijkbare projecten of naar ander werk in het land of de regio van dit project.

Projecten

Foto bij TH.1.101 Koravit (1)
Thailand
De kerk in Azië

Zendingsexpeditie Isaan