Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Filipijnen

William en Monica Jansen

Jansen, William en Monica portret
Quote

"Aandacht voor de jongeren in de kerk, zodat zij groeien in geloof en Gods blijde Boodschap verder delen."

Wie zijn jullie?

Wij zijn William en Monica Jansen. Samen met ons zoontje Misha zijn wij begin 2023 uitgezonden naar de Filippijnen. We wonen en werken vanuit de hoofdstad Manilla.

Wat doen jullie?

We werken als jeugdwerkadviseurs voor Alliance of Bible Christian Communities of the Philipines (ABCCOP). ABCCOP heeft een sterke missionaire visie en wil jongeren laten groeien in geloof en het uitdragen van het Evangelie. Men wil daarom meer invulling geven aan het jeugdwerk in de gemeenten. We houden ons beiden bezig met het professionaliseren van het jeugdwerk, alsook met de toerusting en training van jeugd en jeugdleiders. Ook werken we mee aan het project van de GZB op Samar. Samar is één van de armste en minst ontwikkelde eilanden van de Filippijnen. Eén van de redenen is dat het regelmatig wordt getroffen door tyfoons. De GZB ondersteunt de lokale kerk op Samar op diaconaal en pastoraal gebied. Voor ons is het belangrijk om de kerk in Nederland met Gods wereldwijde kerk te verbinden om zo wederkerig van elkaar te leren. We leren van elkaar en geloven samen!

Filippijnen ABCCOP

Wat drijft jullie?

We verlangen ernaar om onze gaven en talenten in te zetten in Gods wereldwijde Koninkrijk; om zo terug te geven wat wij van Hem ontvingen. Met onze onderwijsachtergrond en ervaring in jeugdwerk geven wij invulling aan dit verlangen om zo van betekenis te zijn voor de wereldkerk. De Filipijnen is een land wat Gods Evangelie nodig heeft. Gods Evangelie juist voor de jongeren in de kerk, zodat zij groeien in geloof en Gods blijde boodschap verder delen!

William en Monica JansenGraag in contact komen? Mail ons
Of bezoek onze website: Jeugdwerk Filipijnen

Op zaterdag bezoeken we regelmatig de kinderclub die gehouden wordt door de Filipijnse kerk in de armere wijken van de stad. Misha vertelt deze keer aan jullie hoe dat gaat! Bekijk hier het filmpje.

Videoheader Jansen
Steun onze missie

Zending, dat kunnen we niet alleen.
Help jij ons mee?

Laatste nieuwsbrieven William en Monica

Juni 2024

Maart 2024

Houd mij op de hoogte!

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn/ons werk? Schrijf je dan hieronder in.

Verhalen

Foto Misha Filipijnen Bananenboom
Filipijnen
De kerk in Azië

De les van de 'bananenboom'

Headerafbeelding verhaal Jansen Filipijnen
Filipijnen
De kerk in Azië

Bidden voor het paard

Jansen, William en Monica portret
Filipijnen
De kerk in Azië

Dat wat je niet ziet...

DSC03978 - sfeerfoto william en monica - jeugdwerk filipijnen
Filipijnen
De kerk in Azië

Jeugdwerk Filipijnen