Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Filippijnen

William en Monica Jansen

William en Monica Jansen
Quote

"Aandacht voor de jongeren in de kerk, zodat zij groeien in geloof en Gods blijde Boodschap verder delen."

Wie zijn jullie?

Wij zijn William en Monica Jansen. Samen met ons zoontje Misha worden wij begin 2023 uitgezonden naar de Filippijnen en gaan we wonen en werken vanuit de hoofdstad Manilla.

Wat doen jullie?

We gaan werken als jeugdwerkadviseurs voor Alliance of Bible Christian Communities of the Philipines (ABCCOP). ABCCOP heeft een sterke missionaire visie en wil jongeren laten groeien in geloof en het uitdragen van het Evangelie. Men wil daarom meer invulling geven aan het jeugdwerk in de gemeenten. We gaan ons beiden bezighouden met het professionaliseren van het jeugdwerk, alsook met de toerusting en training van jeugd en jeugdleiders. We zullen ook meewerken aan het project van de GZB op Samar. Samar is één van de armste en minst ontwikkelde eilanden van de Filippijnen. Eén van de redenen is dat het regelmatig wordt getroffen door tyfoons. De GZB ondersteunt de lokale kerk op Samar op diaconaal en pastoraal gebied. Voor ons is het belangrijk om de kerk in Nederland met Gods wereldwijde kerk te verbinden om zo wederkerig van elkaar te leren. We leren van elkaar en geloven samen!

Filippijnen ABCCOP

Wat drijft jullie?

We verlangen ernaar om onze gaven en talenten in te zetten in Gods wereldwijde Koninkrijk; om zo terug te geven wat wij van Hem ontvingen. Met onze onderwijsachtergrond en ervaring in jeugdwerk willen wij aan dit verlangen invulling geven en zo van betekenis zijn voor de wereldkerk. De Filipijnen is een land wat Gods Evangelie nodig heeft. Gods Evangelie juist voor de jongeren in de kerk, zodat zij groeien in geloof en Gods blijde boodschap verder delen!

William en Monica JansenGraag in contact komen? Mail ons
Of bezoek onze website: Jeugdwerk Filipijnen

Steun onze missie

Zending, dat kunnen we niet alleen.
Help jij ons mee?

Laatste nieuwsbrieven William en Monica

November 2022

Houd mij op de hoogte!

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn/ons werk? Schrijf je dan hieronder in.

Verhalen

DSC03978
De kerk in Azië

Jeugdwerk Filipijnen