Steun een project

Steun een GZB-project!


Zoekt u een project om voor te sparen? Een GZB-project is een verantwoorde keus! De GZB steunt talloze projecten in allerlei landen. Een compleet overzicht vind u onder ‘Werkers en projecten’.
Hoe kunt als gemeente een GZB-project steunen?
 
  • Bestem de opbrengst van de kerkbussen voor een specifiek project. Een specifiek project spreekt meer aan dan algemeen zendingswerk.
  • Kies een project en organiseer het hele jaar door verschillende activeiten om ervoor te sparen. Goed voor de onderlinge band in de gemeente en u steunt er meteen uw buitenlandse broeders en zusters mee. U kunt denken aan bijvoorbeeld een fietspuzzeltocht, een gemeentemaaltijd met een buitenlands tintje of een rommelmarkt. Bij uw contactpersoon binnen de GZB kunt u terecht voor informatiefolders, posters en foto’s over uw project. Wellicht is het ook mogelijk dat een zendingswerker met verlof iets over het project komt vertellen.
  • Om u op weg te helpen hebben we een aantal suggesties op een rijtje gezet voor het organiseren van een actie. Klik hier voor meer informatie.

Sommige projecten worden door meerdere gemeenten, verenigingen of particulieren gesteund. Als projecten ‘te veel’ opbrengen, komt het extra geld ten goede aan andere projecten.